Szövegváros Elit Negyed

ahol a legjobbak "laknak" és igazi pénzt termelnek

Miért leszel hamarosan boldog és elégedett üzletember, aki nyugodtan fekszik le este, nem álmodik rémeket és reggel kipihenten kel fel...mert a cége köszöni szépen, remekül megy? Hogyan válsz majd hétről-hétre egyre nyugodtabbá, és leszel mégis mindig tettre kész? Azaz, hogyan fogsz nagyon hamar igazi "álomvállalkozóvá" válni?

 

Szeretném bebizonyítani Neked, hogy Szövegvárosban ezt is megkaphatod, és hogy ez egyáltalán nem légből kapott ígéret! Hogyan?

 

Miért pont ezzel foglalkoznál?

 

Egy csendes estén a világ egyik legjobb szövegírója leült és megírt egy szöveget az ügyfelének, ami közel 90 000 000 $ bevételt hozott. Egy másik szövegíró nem messze tőle megírt egy másik szöveget, ami 23 évig termelte a vevőket. Egy harmadik szövegíró - még évekkel korábban - megírt egy hirdetést, ami piacvezetővé tett egy addig alig ismert márkát.

 

Milliók, milliárdok és még több bevétel - ez mind a jól megírt szövegek "számlájára írható fel."

 

Közben pedig sokan azt mondogatják maguknak, hogy "Az én helyzetem más"...majd este gombóccal a torkukban fekszenek le aludni...minden éjjel csak forgolódnak, izzadva, nyöszörögve, nyugtalanul...majd fáradtan kelnek, és minden egyes napjukon elkíséri őket az semmihez sem hasonlítható szorongás, ami állandó szorító érzéssel jár.

 

Mindig csak ösztönösen próbálkoznak...minden szalmaszálba belekapaszkodnak, amiben lehetőséget látnak...ám ezek rendszerint csak még mélyebbre viszik őket az ingoványban.

 

Egy idő után már annyiféle kínálatuk van, hogy ők maguk is alig igazodnak el közöttük.

 

Azt hinni, hogy ez a jó út, nagyon veszélyes...mégis a többség ösztönösen így csinálja.

 

Hogy miért nem látják, NEM a termékben van a hiba, hanem abban, AHOGY el akarják adni...azt senki sem tudja megfejteni.

 

Hogy miért nem hallgatnak senkire, amikor azt mondják nekik, hogy "Nem többet, NEM erőszakosabban, HANEM okosabban"...az rejtély.

 

Hogy miért nem látnak a saját szemüktől, és fedezik fel a körülöttük lévő nagy sikerek titkát, és fogadják el, hogy ha egy sikeres vállalkozónak több kínálata van, azok mind sikeresek külön-külön is...az szintén nagy kérdés.

 

Sok sikertelen kínálatot felhalmozni az csak hatványozza a sikertelenséget, és nem hoz áttörést soha.

 

Szóval, senkinek a helyzete sem "más", akinek a termékéről beszélni kell, hogy valaki megvásárolja azt! Ha elég elmutogatni a termék előnyeit, akkor nincs szükség szövegre...de ha be kell mutatni az ajánlatot, akkor arra csak egy módszer van: a meggyőzés.

 

Nyugaton a legjobb szövegírók többet keresnek, mint az amerikai elnök! Egyetlen címsorért 1,5-3 000 000 Ft-ot fizetnek nekik...ha hirdetést írnak, az alapdíjuk 15 000 dollár (kb. 4,5 millió forint), és erre jön rá a szövegük által termelt bruttó forgalom 5%-a.

 

Nyugaton már tudják a vállalkozók:

 

KELL A SZÖVEGÍRÁS és pont.

 

Nincs apró betűs rész, nincs kifogás, nincs ellenvetés, nincs "rám nem igaz" mentségkeresés...megértették, hogy az egyetlen erő, amire akkor is szükségük van, ha minden mást törölnek az agyukból, a meggyőző erő.

 

Ha Te is érted és MEGérted ezt, akkor figyelj, mert együtt megkeressük a választ a kérdésre, hogy...

 

Hogyan írhatsz magadnak üzleti sikert és érhetsz el bármit a piacon?