Whizzopet>Termékek>Nose Glo Orrápoló Balzsam

Nose Glo Orrápoló Balzsam

Feltűnt, hogy a kutyád orra száraz? Repedezett rajta a bőr? Meg szeretnéd óvni őt a szélsőséges időjárástól (a hideg és a meleg is veszélyes)? Óvnád az UV sugárzástól? Vagy rövid orrú fajtát nevelsz? Akkor ezt a balzsamot imádni fogod...

Mint minden gazdi, így biztosan te is tudod, hogy a kutyák első számú érzékszerve a orruk (ahogy az embernek a szem)...így ha a nózival baj van, az olyan, mintha "gond lenne a látásukkal".

Amikor neked száraz, irritált a szemed, az fáj. A kutyusod sincs másként, ha száraz az orrocskája. Kellemetlen érzés a számára. Az egészséges nózi ugyanis hideg és nedves.  Ha nem ilyen, akkor sürgős beavatkozásra van szükség (hogy ne szenvedjen szegény).

A Nose Glo Orrápoló Balzsamot úgy fejlesztettük ki, hogy speciálisan csakis a kutyák orrát (és még csak véletlenül sem a mancsát) ápolja.

Természetes és hipoallergén hidratálást kínál. Véd az időjárás viszontagságaitól és segít megőrizni a kutyusod orrának egészséges állapotát...még öreg korban is.

Így végül gondtalanul ütheti bele mindenbe kíváncsi nóziját és önfeledten szaglászhatja körbe a "világot"....

Korsárba

Kérdésed merült valamelyik termékünkkel kapcsolatban?

Első lépésben nézd át azokat a Gyakori Kérdéseket, amik már másokban is felmerültek...

Ha nem találod meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekünk bártan a kapcsolat oldalon. Örömmel válaszolunk!

Ha megkaptad a választ, akkor klikk és válogass termékeink közül, hogy kutyusod minél előbb élvezhesse a Whizzopet termékcsalád előnyeit >