Miért lehetünk jó barátaid a kutyusod ápolásában?

Szenvedélyünk a kutya - ahogy biztos neked is

A kutyák teszik ki az életünk nagy részét. Neveljük, ápoljuk, etetjük őket. 

Hiszünk abban, hogy minden gazdinak jár a lehetőség, hogy kompromisszumok nélkül, a lehető legtermészetesebb anyagokkal ápolhassák kedvencüket...igazi luxuskozmetikumokkal. 

Ez azért nagyon fontos, mert így nem mérgezik meg a kutyájukat mindenféle kőolaj származékokkal és egyéb káros anyagokkal. Sőt, egyenesen a természetet kenhetik kedvencükre.

A történet, ami biztosít róla, hogy jó kezekbe kerül a kutyusod szépsége és mindennapi élete

A kaland elindul

Az egész Whizzopet kaland két picurka francia bulldoggal kezdődött. Egyik nap éppen a tévét néztük, amikor az egyik reklámban megláttunk egy francia bulldogot, ahogy a hátsó lábait hátrafelé kinyújtva feküdt. Mint egy kis "kutya-béka".

Rögtön beleszerettünk ebbe a fajtába. Rövidesen két kis "francia csodát" tartottuk a kezünkben. És nem tévedtünk, ezek a kutyusok teljesen elvarázsoltak minket.

Rövid időn belül már tenyésztettük a fajtát. Első sorban az amerikai és az európai piacon csaptak le az általunk nevelt kölykökre. De a hazai piacon is akadtak vevőink.

Majd egy napon megszületett a Whizzopet terve. De ne szaladjuk ennyire előre...

Tedd próbára termékeinket és győződj meg a jótékony hatásukról saját magad. Hidd el, nem fogsz csalódni...

Termékeink, amelyek közül választhatsz...

Paw Cure Mancsápoló

Száraz, repedezett a kutyád mancsa? Kiváló megoldás a Paw Cure Mancsápoló.
Az eredmény? Egy vidáman szaladgáló kutyus, aki hálás szemekkel néz rád, mert mindig rendben van a mancsa.

Megnézem

NOSE GLO ORRÁPOLÓ

Kiszáradt, berepedt a bőr a kutyád orrán? Használd a Nose Glo balzsamot és végül kutyusod gondtalanul ütheti bele mindenbe kíváncsi nóziját és önfeledten szaglászhatja körbe a "világot"....

megnézem

w.e.t. cream

Gombás a kutyusod bőre, vagy a mancsa? Hullik a szőre és alatta sötét a bőr? Feltűnően sokat vakarja, rágja bizonyos testrészeit? Itt van a W.E.T Cream, gyógyhatású készítmény, ami segít neki megszabadulni a gombás fertőzésektől.

megnézem

PRO-SKIN KENŐCS

Láthatatlan horzsolások, karcolások vannak a kutyusod bundája alatt? Allergiás valamire? Atkák kínozzák? Műtét után a seb lassan gyógyul? Tökéletes megoldás a Pro-Skin gyógyhatású kenőcs, amit kifejezetten a sérült, irritált bőr kezelésére fejlesztettük ki.

megnézem

ear gel fültisztító gél

Tudtad, hogy a gyulladt fűl számos komoly bajt okozhat kutyádnak? Ilyen például az egyensúlyzavar is. Ápold a fülét az Ear Géllel, és előzd meg a fülgyulladást, ami speciális (és hatékony) tisztító formulájának köszönhetően tisztán tartja a fül érzékeny bőrét. 

Megnézem